SGS TransitNet has received Authorized Consignor status for its facility in Hadımköy, Istanbul, Turkey.

SGS TransitNet a primit statutul de expeditor autorizat pentru unitatea sa din Hadımköy – Istanbul – Turcia.

SGS TransitNet este mândru să anunțe că unitatea sa din Hadimköy a primit oficial statutul de expeditor autorizat de către Ministerul Vamal și Comerțului din Turcia. Aceasta înseamnă că unitatea este acum autorizată să efectueze următoarele servicii la un singur punct:

– Inspectii de marfuri si vehicule

– Cântărirea vehiculelor

– Sigilarea vehiculelor

– Intocmirea si eliberarea declaratiilor de tranzit

La finalizarea procedurii de Expeditor Autorizat, camioanele pot merge direct la punctul de destinație fără opriri suplimentare, accelerând procesul de export și reducând potențialul de întârzieri.

Transportatorii care utilizează serviciul de expeditor autorizat SGS beneficiază în mai multe moduri:

– Camioanele nu trebuie să viziteze biroul vamal intern al Turciei înainte de plecare

– Sunt evitate întârzierile mari la birourile vamale interne

– Nu există taxe suplimentare pentru formalități la biroul vamal de plecare, cum ar fi înregistrarea, orele suplimentare, taxele de cântărire, taxele de agent vamal etc.

– Există o nevoie redusă ca transportatorii să pună întrebări precum:

– A fost pregătită Declarația mea de tranzit?

– Mi-a fost inspectat vehiculul?

– A fost sigilat?

– A fost vămuit la vamă?

– Transportatorii pot avea încredere că vehiculele pot călători direct la biroul vamal al țării de destinație, cu toate cerințele de pre-export fiind îndeplinite

Facilitatea noastră Hadımköy este situată convenabil în punctul principal de plecare al mărfurilor exportate din Istanbul, foarte aproape de biroul vamal Muratbey. Se află la kilometri atât de autostrăzile North Marmara, cât și de TEM, ceea ce îl face ușor accesibil din toate direcțiile.

Acum căutăm să ne extindem gama de servicii la site-ul Hadımköy cu adăugarea de facilități de depozitare. Acestea vor permite depozitarea bunurilor la fața locului, serviciile de manipulare, consolidare și încărcare fiind puse la dispoziție în ziua expedierii. Intenționăm să extindem aceste servicii valoroase și în alte locații din Turcia în viitorul apropiat.

Pentru mai multe informații, contactați centrul local de clienți.