SGS Maco Customs Service is een gespecialiseerde, full-service douanedienstverlener. Sinds 1953 ondersteunen wij bedrijven uit de hele wereld bij hun douanevraagstukken. Onze expertises liggen op het gebied van brokerage, btw, accijns, e-commerce, software oplossingen en wij bieden ook advisering omtrent onze dienstverlening.

Wij ontlasten bedrijven en verbeteren werkprocessen in snelheid, eenvoud en efficiëntie. Samen maken we onze activiteiten toekomstbestendig door te focussen op digitalisering, hoogwaardige nichekennis, een forse uitbreiding van het internationaal netwerk en een intensieve en persoonlijke samenwerking met de klant. Onze klantenkring is zeer breed en divers en bestaat uit importeurs, exporteurs, transporteurs, logistieke providers en forwarders. In welke sector u ook actief bent, onze experts zullen altijd oplossingen leveren die processen sneller, eenvoudiger en efficiënter maken. Als AEO-gecertificeerd bedrijf voldoen wij bovendien altijd aan alle wettelijke verplichtingen en wijzen wij onze klanten hier ook op.
SGS Maco Outlook

FULL SERVICE DOUANEPARTNER

UW PROFIEL

In welke sector u ook actief bent, onze experts leveren altijd oplossingen die processen sneller, eenvoudiger en efficiënter maken. Wij bieden totaaloplossingen, op maat gemaakt.
null

Importeur

Lees Meer

null

Exporteur

Lees Meer

null

Logistiek Dienstverlener

Lees Meer

null

eCommerce

Lees Meer

null

Accijns

Lees Meer

Roermond (Hoofdkantoor)

Schepersweg 4B
6049 CV Roermond
Tel: +31 (0)88 214 61 00

Spijkenisse

Malledijk 18
3208 LA Spijkenisse
Tel: +31 10 428 6161

Maastricht

Vliegveldweg 146
6199 AD Maastricht
Tel: +31 43 204 1330

Venlo

Columbusweg 25
5928 LA Venlo
Tel : +31 (0)77 2086108

Antwerpen

Noorderlaan 87
2030 Antwerpen
Tel: +32 32 065 160

Omvang

Jaarlijks worden er via TransitNet ongeveer 1 miljoen operaties gestart vanuit 25 landen, waaronder 23 landen die NCTS (New Computerized Transit System) gebruiken, Moldavië en Wit-Rusland, dat lid is van de Euraziatische Economische Unie. TransitNet biedt ook exportdiensten aan vanuit Zwitserland en Ierland. De brokerage diensten van SGS zijn momenteel beschikbaar in het VK, Nederland en België.
image/svg+xml Transit Transit, Export/Import Transit, export

SGS e-Customs referenties

SGS e-Customs nieuws – Nederland

Blijf up-to-date met ons laatste nieuws en onze evenementen.

Verhuizing kantoor Roermond

We gaan verhuizen! SGS Maco Customs Service is verheugd aan te kondigen dat ons hoofdkantoor in Roermond gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Met ingang van 18 maart 2024 zal ons nieuwe adres Louis Eijssenweg 2, 6049 CD Roermond zijn.

Lees Meer

Problemen rondom CBAM en het invoercontrolesysteem ICS2

Sommige bedrijven hebben geen gegevens en rapporten kunnen indienen met betrekking tot het EU-mechanisme voor koolstofcorrectie aan de grens (CBAM) en het invoercontrolesysteem 2 (ICS2), als gevolg van een incident met een technische component die van invloed is op verschillende douanesystemen. Om dit proces te vergemakkelijken, is er vanaf 1 februari een nieuwe functionaliteit beschikbaar gesteld in het overgangsregister.

Lees Meer

Contactgegevens

Voor al uw vragen kunt u ons een e-mail sturen via het onderstaande formulier.

SGS Maco Customs Service
Schepersweg 4B
6049 CV Roermond

t: +31 475 425 800
Email: nl.maco.customer@sgs.com

Neem contact op

  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, jpg, png, jpeg, gif, tiff, psd, eps, docx, xlsx, pptx, Max. file size: 20 MB.
    YouTube