Az SGS e-Customs Greece a vámszolgáltatások teljes skáláját nyújtja

Speciális és engedéllyel rendelkező vámkezelési osztályunk magas színvonalú szolgáltatásokat kínál, támogatva a világ minden tájáról érkező vállalatokat vámalakiságuk lebonyolításában és a görög vámjogszabályok betartásában.

Gyorsaságunk, szakértelmünk, módszeres hozzáállásunk és hatékonyságunk a versenyképességünk. Ügyfeleink között szerepelnek importőrök, exportőrök, szállítmányozók, logisztikai cégek és szállítók. Nem számít, melyik ágazatban tevékenykedik, szakértőink mindig olyan megoldásokat kínálnak, amelyek gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a folyamatokat.

 

Vállalatként mindig eleget teszünk minden jogszabályi kötelezettségnek.

 

Vámszolgáltatásaink a következők:

 

  • Import – termékek importja a világ bármely országából. Gyorsasággal, felelősséggel és következetesen vállaljuk áruinak kezelését

 

  • Export – az export területén megszerzett tapasztalatunkkal azonnal és megbízhatóan végezzük az exporttevékenységet

 

  • Közös árutovábbítás (T1 / T2) – az egységes árutovábbítási eljárás (TRANSIT) az áruknak az Európai Közösség vámterületének két pontja közötti, vám- és adóterhek nélküli mozgására vonatkozik. Gyors megoldást kínálunk az árutovábbítási nyilatkozatokra, miközben biztosítjuk azt a garanciát is, amely az árut a célországig kíséri. Ezen túlmenően házon belüli platformunk, az SGS Transitnet a közös árutovábbításhoz tartozó 25 ország vámrendszereivel csatlakozik, ami azt jelenti, hogy az egész hálózaton keresztül nyilatkozatokat készíthetünk. Az SGS Transitnet segítségével láthatja és ellenőrizheti az összes rakománymozgását a közös tranzitterületen belül.

 

További információért forduljon a helyi ügyfélközponthoz.