SGS e-Customs Grčka pruža čitav niz carinskih usluga

Naše specijalizovano i licencirano odeljenje za carinjenje nudi usluge visokog kvaliteta, podržavajući kompanije iz celog sveta da obrađuju svoje carinske formalnosti i poštuju grčko carinsko zakonodavstvo.

Naša brzina, stručnost, metodičan pristup i efikasnost su naše konkurentske karakteristike. Naši kupci su uvoznici, izvoznici, špediteri, logističke kompanije i transporteri. Bez obzira u kom sektoru poslujete, naši stručnjaci će uvek pružiti rešenja koja procese čine bržim, jednostavnijim i efikasnijim.

 

Kao kompanija, uvek poštujemo sve zakonske obaveze.

 

Naše carinske usluge uključuju:

 

  • Uvoz – uvoz proizvoda iz bilo koje zemlje sveta. Preuzimamo rukovanje vašom robom brzinom, odgovornošću i doslednošću

 

  • Izvoz – sa iskustvom koje nas izdvaja u oblasti izvoza, izvozne aktivnosti obavljamo odmah i pouzdano

 

  • Zajednički tranzit (T1/T2) – zajednički tranzitni postupak (TRANSIT) odnosi se na kretanje robe između dve tačke na carinskom području Evropske zajednice, bez carinskih i poreskih dažbina. Nudimo brzo rešenje za tranzitne deklaracije, a istovremeno pružamo garanciju koja mora da prati robu do zemlje odredišta. Pored toga, naša interna platforma, SGS Transitnet, povezana je sa carinskim sistemima u 25 zemalja koje pripadaju zajedničkom tranzitu, što znači da možemo da kreiramo deklaracije širom mreže. Uz SGS Transitnet, imate vidljivost i kontrolu nad svim kretanjima tereta unutar zajedničkog tranzitnog područja

 

Za više informacija kontaktirajte vaš lokalni klijent centar