SGS e-Customs Grécko poskytuje celú škálu colných služieb

Naše špecializované a licencované oddelenie colného odbavenia ponúka vysoko kvalitné služby a podporuje spoločnosti z celého sveta pri vybavovaní ich colných formalít a dodržiavaní gréckych colných predpisov.

Naša rýchlosť, odbornosť, metodický prístup a efektivita predstavujú naše konkurenčné výhody. Medzi našich zákazníkov patria dovozcovia, vývozcovia, špeditéri, logistické spoločnosti a prepravcovia. Bez ohľadu na to, v ktorom odvetví pôsobíte, naši odborníci vám vždy poskytnú riešenia, vďaka ktorým budú procesy rýchlejšie, jednoduchšie a efektívnejšie.

 

Ako spoločnosť vždy dodržiavame všetky zákonné povinnosti.

 

Naše colné služby zahŕňajú:

 

  • Import – dovoz výrobkov z ktorejkoľvek krajiny sveta. S vaším tovarom zaobchádzame rýchlo, zodpovedne a dôsledne

 

  • Vývoz – so skúsenosťami, ktoré nás odlišujú v oblasti exportu, vykonávame exportné činnosti okamžite a spoľahlivo

 

  • Spoločný tranzit (T1 / T2) – spoločný tranzitný režim (TRANSIT) sa týka pohybu tovaru medzi dvoma miestami na colnom území Európskeho spoločenstva bez colných a daňových poplatkov. Ponúkame rýchle riešenie tranzitných vyhlásení a zároveň poskytujeme záruku, ktorá sprevádza tovar do cieľovej krajiny. Okrem toho sa naša interná platforma SGS Transitnet spája s colnými systémami v 25 krajinách patriacich do spoločného tranzitu, čo znamená, že môžeme vytvárať vyhlásenia v celej sieti. S SGS Transitnet máte prehľad a kontrolu nad všetkými pohybmi nákladu v rámci spoločného tranzitného priestoru.

 

Ďalšie informácie vám poskytne miestne klientske centrum.