SGS e-Customs Greece oferă o gamă completă de servicii vamale

Departamentul nostru specializat și autorizat de vămuire oferă servicii de înaltă calitate, sprijinind companiile din întreaga lume să-și proceseze formalitățile vamale și să respecte legislația vamală greacă.

Viteza, expertiza, abordarea metodică și eficiența noastră sunt caracteristicile noastre competitive. Printre clienții noștri se numără importatori, exportatori, expeditori, companii de logistică și transportatori. Indiferent de sectorul în care operați, experții noștri vă vor oferi întotdeauna soluții care fac procesele mai rapide, mai simple și mai eficiente.

 

Ca si companie, respectăm întotdeauna toate obligațiile legale.

 

Serviciile noastre vamale includ:

 

  • Import – importul de produse din orice țară din lume. Ne ocupăm de manipularea mărfurilor dumneavoastră cu rapiditate, responsabilitate și consecvență

 

  • Export – cu experienta care ne distinge in domeniul exportului, desfasuram activitati de export imediat si fiabil

 

  • Tranzit comun (T1 / T2) – regimul de tranzit comun (TRANSIT) se referă la circulația mărfurilor între două puncte de pe teritoriul vamal al comunității europene, fără taxe vamale și fiscale. Oferim o soluție rapidă pentru declarațiile de tranzit, oferind și garanția care trebuie să însoțească mărfurile în țara de destinație. În plus, platforma noastră internă, SGS Transitnet, se conectează cu sistemele vamale din cele 25 de țări aparținând tranzitului comun, ceea ce înseamnă că putem crea declarații în întreaga rețea. Cu SGS Transitnet, aveți vizibilitate și control asupra tuturor mișcărilor dumneavoastră de marfă în zona de tranzit comună.

 

Pentru mai multe informații, contactați centrul local de clienți.