SGS e-Customs Yunanistan tam kapsamlı gümrük hizmetleri sunmaktadır.

Uzman ve lisanslı gümrükleme departmanımız, dünyanın dört bir yanından gelen şirketlerin gümrük formalitelerini yerine getirmelerine ve Yunan gümrük mevzuatına uymalarına destek olarak yüksek kaliteli hizmetler sunmaktadır.

Hızımız, uzmanlığımız, verimliliğimiz ve sistemli yaklaşımımız rekabetçi özelliklerimizdir. Müşterilerimiz arasında ithalatçılar, ihracatçılar, nakliye şirketleri ve taşıyıcılar bulunmaktadır. Hangi sektörde faaliyet gösterdiğiniz fark etmeksizin, uzmanlarımız her zaman süreçleri daha hızlı, daha basit ve daha verimli hale getiren çözümler sunacaktır.

 

Şirket olarak tüm yasal yükümlülüklere her zaman uyuyoruz.

 

Gümrük hizmetlerimiz şunları içermektedir:

 

  • İthalat – dünyanın herhangi bir ülkesinden ürün ithalatı. Mallarınızın taşınmasını hızlı, sorumluluk sahibi ve istikrarlı bir şekilde üstleniyoruz

 

  • İhracat – ihracat alanında bizi farklı kılan tecrübemizle, ihracat faaliyetlerini anında ve güvenilir bir şekilde gerçekleştiriyoruz

 

  • Ortak Transit (T1 / T2) – ortak transit prosedürü (TRANSIT), malların Avrupa topluluğunun gümrük bölgesindeki iki nokta arasında gümrük ve vergi ücretlerinden muaf olarak taşınmasıyla ilgilidir. Transit beyannameleri için hızlı bir çözüm sunarken aynı zamanda mallara varış ülkelerine kadar eşlik etmesi gereken teminatı da sağlıyoruz. Buna ek olarak, şirket içi platformumuz SGS Transitnet, ortak transit ağına ait 25 ülkedeki gümrük sistemlerine bağlanarak ağ genelinde beyanname oluşturabilmemizi sağlar. SGS Transitnet ile, ortak transit bölgesi içindeki tüm nakliye işlemlerinizin izlenebilirliğine ve kontrolüne sahip olursunuz.

 

Daha fazla bilgi için yerel müşteri merkezinizle iletişime geçin.